"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Veebruari lõpp jätkub päevaste plusskraadidega (0)
24. veebruar 2019
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Veebruari viimased päevad jätkuvad väheste sademete ja päevaste soojakraadidega. Mitmel pool võib sadada lund, lörtsi ja vihma. 

Ööl vastu teisipäeva pilvisus tiheneb, vahendas BNS ilmateenistust. Mitmel pool sajab lund, lörtsi ja ka vihma. Sajuvõimalus on seejuures suurem Ida-Eestis. Esineb jäidet. Puhub loodetuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 13-15 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi. Teisipäeva päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub loodetuul 4-9, ennelõunal saartel ja rannikul puhanguti 12-14 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Õhtul läheb mõnevõrra külmemaks.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 4-9 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti vahelduva pilvisusega, olulise sajuta ilm. Päeval tugevneb lääne- ja loodetuul 5-11, rannikul puhanguti 14-17 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib vähest lörtsi sadada. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kohati vähest lörtsi või lund. Loodetuul nõrgeneb pärastlõunal 5-10 m/s. Sooja on 1-5 kraadi, kuid õhtuks langeb õhutemperatuur 0 kuni -5 kraadini.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.