"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Suuremad Tallinna ristmikud abistavad summeritega vaegnägijaid (0)
28. veebruar 2019
Scanpix/ Illustreeriv pilt

"Ristmikel võeti kasutusele uudne summerite lahendus, mis kasutab erinevaid helisid, et vaegnägijal oleks selge, mis suunas tee ületamine toimub ja millises suunas teele astuda ei tohi," selgitas Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf.

Tallinna linn paigaldas koostöös Eesti Pimedate Liiduga 22-le linna tiheda liiklusega ristmiku ülekäiguradadele 166 helisummerit, mis on vajalikud vaegnägijate liiklusohutuse parendamiseks.

“Ristmikel võeti kasutusele uudne summerite lahendus, mis kasutab erinevaid helisid, et vaegnägijal oleks selge, mis suunas tee ületamine toimub ja millises suunas teele astuda ei tohi,” selgitas Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf.

Uudse lahendusega summerid vaegnägijatele paigaldati järgmiste ristmike ja ülekäiguradadele: Tartu mnt – Kivisilla ristmik, Narva – Pronksi – Jõe ristmik, Estonia – Teatriväljak – Otsa, ülekäigurada Eesti Draamateatri juures, Endla – Kannikese, Endla – Mooni, Liivaia – Lauteri, Liivalaia – Juhkentali – Lembitu, Sõle – Ädala, Paldiski mnt – Mooni, Paldiski mnt – Humala, Sõpruse – Koskla, Liivalaia – Veerenni – Süda, Liivalaia – Pärnu nmt –Suur- Ameerika, Liivaia – Lauteri, Liivalaia – Juhkentali – Lembitu, Sõle – Ädala, Paldiski mnt – Mooni, Paldiski mnt – Humala, Sõpruse – Koskla, Liivalaia – Veerenni – Süda ja Liivalaia – Pärnu mnt –Suur- Ameerika.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.