"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Poliitik Jürgen Ligi autole sõideti Tallinna kesklinnas küljelt sisse (1)
01. märts 2019
Scanpix

"Väga rahulikult sõitsin. Aga teisel ilmselt oli õigus tulla täie kiirusega tagant. Ja ta ei näinud vist ka," sõnas riigikogu liige Jürgen Ligi. 

Tartu maratonil kukkumise tagajärjel kaks roiet murdnud Ligi autole sõideti reede pärastlõunal Tallinna kesklinnas küljelt sisse, kuid poliitik selles õnnetuses vigastada ei saanud, vahendas BNS. 

“Väga rahulikult sõitsin. Aga teisel ilmselt oli õigus tulla täie kiirusega tagant. Ja ta ei näinud vist ka,” sõnas poliitik. Ligi sõnul ta õnnetuses kõvasti põrutada ei saanud, ent löök tuli just sinna, kus tal alles paranev vigastus. “Just haige külje pihta,” sõna Reformierakonna poliitik Õhtulehele.

Sotsiaalmeedias kirjutas Ligi, et “õnnetused käivad ikka õnnetuid mööda ja lehtedel on siis tôöd”. “Haiglast väljudes ma õnnetu olin, leebe ja ettevaatlik, aga siiski sain teise auto vasakusse kûlge. Taga oli äsja veel tühjus olnud, otsisin õige joone ja raja, et kodu poole keerata, suund oli sees. Me ei näinud üksteist, nagu kaamera ûtlevat, varjas üks auto meid ära. Kiirused olid väga erinevad, mida kumbki ei eeldanud. Seegi on ettevaatamatus, kui olla liiga ettevaatlik ja keerata siis rooli viimasel hetkel,” kirjutas ta Facebookis.

Jürgen Ligi sai vigastada 17. veebruaril Tartu maratonil, kus ta murdis kukkudes kaks roiet ja vigastas kopsu. Ligi sai haiglast välja 24. veebruari hommikul.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

X
1. märts 2019 21:29
Kisub nagu imelikuks, kas saatus meenutab midagi! Jälle Ligil midagi häda.