"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Päevaga said liikluses vigastada viis inimest (0)
06. märts 2019
Scanpix/ Illustreeriv pilt

Teiste seas sai viga ka 7-aastane poiss, kellele sõitis otsa auto Gonsiori tänaval fooridega reguleeritud ülekäigurajal. Esialgsetel andmetel sõitis Seat ristmikule keelava fooritulega.

Teisipäev tõi kaasa kolm rasket liiklusõnnetust, milles said kokku vigastada viis inimest. Esimene õnnetus juhtus kell 9.05 Tallinnas Kloostrimetsa tee ja Lükati tee ristmikul, kus 53-aastane mees sooritas liinibussiga Man Lions City parempööret ning buss põrkas kokku vastu liikunud BMW 528i-ga, mida juhtis 31-aastane mees. BMW juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse, teatas siseministeerium BNS-ile.

Teine õnnetus juhtus kell 15.15 Ida-Viru maakonnas Toila vallas Saka külas Tallinna-Narva maantee 150. kilomeetril kolme sõiduki kokkupõrge, milles osalesid 37-aastase mehe juhitud veoauto Mercedes-Benz Actros, 60-aastase mehe juhitud Toyota Hilux ja 47-aastase mehe juhitud Škoda Superb. Škoda juht ja Toyota kaasreisija, 62-aastane mees toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse. Toyota juht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi. Liiklusõnnetuse asjaolud on täpsustamisel.

Kella 19.01 ajal sõitis 22-aastane mees Seat Cordobaga Tallinnas Gonsiori tänaval fooridega reguleeritud ülekäigurajal otsa teed ületanud seitsmeaastasele poisile. Esialgsetel andmetel sõitis Seat ristmikule keelava fooritulega. Kiirabi viis vigastada saanud poisi Tallinna Lastehaiglasse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.