"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna tänavatel käib varakevadine hooldusremont (0)
11. märts 2019
Albert Truuväärt

Alates jaanuari algusest on Tallinna Teede AS remontinud ligikaudu 12 000 m2  asfaltkatet (orienteeruvalt 5500 löökauku) 2200 tonni kuuma mustseguga.

Käesoleval hetkel töötab ööpäevaringselt ohtlike aukude remontimisel 6 brigaadi (3 päeval ning 3 öösel) ning lisaks teostab 1 brigaad Vanalinna sillutiskivide remonttöid. Kuna tänavusel kevadtalvel vaheldub tihe lumesadu soojade sulailmadega, mis põhjustab suuri veekogumeid, tegeleb üks brigaad igapäevaselt sademevee kogumite likvideerimisega,” selgitas kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg.

Talveperioodil teostatakse Tallinna tänavate seisundi järelevalvet järelevalveinspektorite poolt igapäevaselt, teekatte remonttöid teostatakse ainult kuuma mustseguga. Kuni kevade saabumisel asfalditehaste käivitumiseni likvideeritakse esmajärjekorras suurtel peatänavatel ja ühistranspordimarsruutidega seotud tänavatel olevad väga sügavad ning avariiohtlikud löökaugud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.