"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ratas EKREle: arstide ja naiste süüdistamine peab lõppema (2)
22. märts 2019
Svetlana Aleksejeva

"Palun EKRE poliitikutel sügavalt järele mõelda ning mõista, et võimalik valitsusvastutuse kandmine ei tähenda seismist ainult oma hoiakute ja tõekspidamiste eest, vaid kogu riigi ja rahva teenimist ning hoidmist," teatas peaminister Jüri Ratas sotsiaalmeedias. 

Kõigi riigijuhtide roll ja kohustus on viia Eesti elu edasi, märkis Ratas. “Ehitada sidusat, tugevat ning ühtehoidvat riiki ja ühiskonda. Ühiskonda, kus on rohkem mõistmist ja üksteise kuulamist ning vähem vihkamist. Riiki, kus keegi ei tunne, et talle tehakse põhjendamatult liiga. Meie ühiskonda on alati märksa kergem lõhkuda kui hiljem kokku siduda. Seetõttu peab iga poliitik mõistma oma sõnade ja tegude kaalu ning vastutust.”

Ratas tõdes, et arutelu niivõrd isikliku ja tundliku teema üle, nagu seda on abort, on teinud väga paljudele inimestele alusetult haiget. “Ma vabandan kõigi naiste, naistearstide, aga ka meeste ees, keda on see ootamatult tõstatunud debatt haavanud.”

Ratas palub EKRE poliitikutel sügavalt järele mõelda ning mõista, et võimalik valitsusvastutuse kandmine ei tähenda seismist ainult oma hoiakute ja tõekspidamiste eest, vaid kogu riigi ja rahva teenimist ning hoidmist. “Naistearstide ja naiste süüdistamine inimlikult äärmiselt raskete, kuid sügavalt isiklike otsuste eest on lubamatu. See peab lõppema.”

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Mina olen ka EKRE,
22. märts 2019 15:24
riigi kõrgeima võimu kandja, ja Sinu vihakõne EKRE vastu ongi vist sinu lagi, eelmise valimise lubaduseki täitmata;((
W.
22. märts 2019 18:49
Kas tõesti? Üksi ei kanna sa midagi, võib-olla ainult oma seljakotti. Sedapsi!