"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Julgeolekuteenistus: Lätis ei ole tõelisi äärmusorganisatsioone (3)
23. märts 2019
Scanpix

Lätis ei ole vasakäärmuslikke organisatsioone ning paremäärmuslikud ühendused on suhteliselt väiksed ja passiivsed. Sestap tegutsevad radikaalid valdavalt üksi.

Lätis ei ole tõeliselt parem- ega vasakäärmuslikke organisatsioone või on nad äärmiselt passiivsed, vahendas BNS riiklikku julgeolekuteenistust (SSS), kuid lisas, et silma hoitakse peal mitmel radikaalselt meelestatud isikul.

SSS-i sõnul ei ole Lätis vasakäärmuslikke organisatsioone ning paremäärmuslikud ühendused on suhteliselt väiksed ja passiivsed. Sestap tegutsevad radikaalid valdavalt üksi.

SSS jälgib mitut radikaali, kes on väljendanud internetis vägivaldseid ideid. 

Möödunud aastal püüdsid need isikud või rühmad avalikke üritusi korraldada, aga neist võttis osa vähe inimesi, lisas julgeolekuteenistus.

Kommentaarid (3)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Malta kokkulepe
24. märts 2019 12:40
Kahe üliriigi omaaegne lähenemine tõi kaasa Malta kokkuleppe Mihhail Gorbatšovi ja vanema Bushi vahel millega tunnistati Balti riikide õigust toimida. Ja antud kokkulepe peab siit siis ka Balti riikide liitumine vastavate struktuuridega Läänemaailmas. Ukraina ja Gruusia puhul sellist üliriikide kokkulepet ei olnud.
lugeja
24. märts 2019 12:16
https://politpuzzle.ru/132785-kedmi-prizval-postavit-na-mesto-pribaltiku-za-oskorblenie-sovetskih-geroev/
rahvastiku kadu
24. märts 2019 10:51
Läti probleemiks on depopulatsioon elik rahvastiku kadu inimesed lahkuvad Lätist. Tegu igati tõsise murega aktiivsemad lätlased ja läti venelased asunud Inglismaale ja Iirimaale mis parata kui Soomet külje all parajasti ei ole. Tõsi tulemas tööle Lätti uued inimesed U kraiinast seega uus venestamise laine tegelt. Lätis on tegu ellujäämisega ja ka võimalikel äärmuslastel sellega tegemist. Ka mitmesugused nn põgenikud ei soovi pikalt Lätis viibida ja pagevad korraliku pajoki manu Saksamaale ja Rootsi. Soovitakse lihtlabaselt paremat lobi mida Läti pakkuda ei saa endalgi raske. Mis äärmuslust siin vaata saaks hakkama.