"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aasta Suurpere konkursile oodatakse kandidaate (0)
24. märts 2019
Scanpix

Tiitel ja Bigbanki poolt välja antav rahaline preemia summas 7000 eurot antakse võitjale üle 11. mail toimuval traditsioonilisel Suurperepäeval, mis seekord toimub Eesti Kunstiakadeemias.

Kandidaate saab esitada Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) kodulehel www.lasterikkad.ee kuni 21. aprillini. “Sel aastal kümnendat korda välja antavale Aasta Suurpere tiitlile ootame kandideerima nelja või enama lapsega perekondasid, kes hoiavad ja väärtustavad oma perekonnaliikmete ainulaadsust ning eripära. Kandideerima sobivad perekonnad, kus vanemad panustavad laste heaolusse ja arengusse ning ka need pered, kes on toimekad, tegusad ja eeskujuks teistele,” sõnas MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

“Traditsiooniline Suurperepäev, mil aunimetus üle antakse, toimub ELPLi ja heade partnerite koostöös juba 15. korda. Sel aastal toimub Suurperepäev Eesti Kunstiakadeemias, mis on elukestva kunstiõppe ainulaadne koht Eestis, kus on võimalik enda loovust arendada ühiskonna kultuuriruumi ja elukeskkonda kujundavates kunstivaldkondades.”

Kandidaate Aasta Suurpere 2019 tiitlile võivad esitada kõik Eesti inimesed – suurpere töökaaslased, pereliikmed, tuttavad ja sõbrad, täites selleks Eesti Lasterikaste Perede Liidu veebilehel www.lasterikkad.ee vastava vormi.

Suurperepäeva toetajad on Bigbank AS, Eesti Kunstiakadeemia ning teised ettevõtted.

Eesti Lasterikaste Perede Liit on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsiooni kuulub 19 ühendust, kes koondavad enda alla pered, kus lapsi on kasvamas neli ja enam.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.