"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aprill algab päikseliselt (0)
30. märts 2019
Scanpix

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lörtsi. Puhub loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s.

Üsnagi päikseliselt algava aprilli esimese nädala keskpaik toob kuni 10 soojakraadi, vahendas BNS. 

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lörtsi. Puhub loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib taas sadada vähest lörtsi. Puhub läänekaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 2-7 kraadi.

Teisipäeva öösel on samuti vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõunakaaretuul 3-8 m/s. Sooja on 3-8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Kagu- ja lõunatuul tugevneb 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi. Kolmapäeva päeval on taas vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 5-10 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.