"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Küsitlused: Ukrainas jõudsid teise valimisvooru Zelenski ja Porošenko (1)
31. märts 2019
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Kolme uuringufirma läbi viidud lävepakuküsitluste kombineeritud tulemused annavad Zelenskile 30,4 protsenti häältest Porošenko 17,8 protsendi vastu.

Ukraina presidendivalimistel jõudsid teise vooru koomik Volodõmõr Zelenski ja praegune riigipea Petro Porošenko, näitasid pühapäeval pärast valimisjaoskondade sulgemist avaldatud lävepakuküsitluste tulemused, vahendas BNS.

Kolme uuringufirma läbi viidud lävepakuküsitluste kombineeritud tulemused annavad Zelenskile 30,4 protsenti häältest Porošenko 17,8 protsendi vastu.

Ekspeaminister Julia Tõmošenko langes 14,2-protsendise toetusega konkurentsist.

Ukraina presidendivalimiste teine voor peetakse 21. aprillil pühapäevase avavooru kahe edukaima kandidaadi vahel.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Ääremaa vajab juhtimist
31. märts 2019 21:23
Üüratu Ääremaa otse loomulikult vajab juhtimist valitud rahvast valitud tegelasi - keegi peab ju juhtima! Krivoi Rogi staarpoiss - mainekas Ukraina kaevandus ja tööstuskeskus muide - Vladimir Zelenski juhib presidendivalimiste esimeses voorus legendaarse Bessaraabia šokolaadipoisi ja istuva presidendi Petro Porošenko ees. Veetlev ja türmikogemusega armjanka-jevreika Julia legendaarne gaasiprintsess kolmandal kohal. Põhiline on vältida otsest kokkupõrget uut nn Maidanni just Julia Vladimirovna pooldajate poolt. Vast suudetakse sõlmida teat liit Vladimir Zelenski ja kolmandale kohale jäetava Julia Timošenko vahel sest Petro Aleksejevitšil tegelt ei ole võimalust kaotada - igal maal on omad kombed. Ääremaa Üüratu.