"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kino ja spordiklubi ühendavad tegevused (0)
01. aprill 2019
Forum Cinemas OÜ

Uue kontseptsiooniga tervisekino eesmärk ongi ühendada tervislikud eluviisid ja meelelahutus ning samas hoida sellega ka inimeste aega kokku.

Forum Cinemas kinokett ja Reval Sport spordiklubi sõlmisid koostöölepingu uue kontseptsiooniga kinosaalide loomiseks, mis ühendaks endas kino meelelahutuse ning spordiklubi treeningud.

“Selline spordiklubi ja kino sümbioos on tegelikult täiesti loogiline järgmine samm, sest kõikides spordiklubides on nagunii juba seintel telerid ja jooksulintide ees ekraanid ning ka kinokülastajad hindavad üha rohkem tervislikkust näiteks kinos pakutavate snäkkide osas,” selgitas Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner. “Meie loodav tervisekino viiks lihtsalt kogu asja uuele tasemele – terve seina suurused ekraanid, kinole vastav helisüsteem, 3D filmid jne.”

Uue kontseptsiooniga tervisekino eesmärk ongi ühendada tervislikud eluviisid ja meelelahutus ning samas hoida sellega ka inimeste aega kokku.

“Ühe korraliku trennisessiooni jooksul saab ilusti ära vaadata mõne lühema filmi või isegi dokumentaali. Pealegi oleks see just heaks motivatsiooniks trenni teha, sest siis on treeningu pikkus kindlalt paigas,” märkis Reval Sport turundus- ja müügijuht Helen Partasjuk-Sootla.
Partasjuk-Sootla lisas, et näiteks mõned näidatavad filmid jagatakse osadeks nii, et nädala jooksul saab inimene oma trennisessioonide käigus terve filmi ära vaadata. “See annab ka motivatsiooni trenne mitte vahele jätta, sest muidu jääb osa filmist nägemata.”

Forum Cinemas turundusjuht Katre Kärner märkis, et täpseid plaane hakatakse nüüd ühiselt spordiklubiga looma, kuid esmase kava järgi luuakse mitu kinosaali, kus sees erinev trennivarustus. “Spinningusaal, tavalise jõusaalivarustusega saal, grupitrennide saal jooga jaoks, sest jooga ajal on ju eriti mugav mingit toredat filmi vaadata, ning kaalumisel on isegi basseini ja kinolina ühendamine. Üksluiseid basseini kahhelplaate on ju igav vaadata, aga kui samal ajal saaks vaadata ka filmi, siis oleks trenn ju märksa põnevam. Seejuures saame pakkuda kohe ka 3D ujumisprille,” lausus Kärner.

Kinofänni arvamus tervisliku kino kohta.

Jõusaal-kino

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.