"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Mupo taksosektor lõpetab teenindajakaartide väljastamise seoses aastakvoodi täitumisega (0)
01. aprill 2019
Albert Truuväärt

Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti taksosektor annab teada, et seoses aastakvoodi täitumisega ei ole tänasest alates võimalik väljastada ühtegi teenindajakaarti. Sõidukikaartide osas on prognoositavalt vaba ressurssi kuni aprilli lõpuni.

“Palume tulla sõidukikaarte vormistama esimesel võimalusel, sest ka selle kaardi kvoodid täituvad kiiresti seoses infoühiskonna teenuse vahendusel teenust pakkuvate sõidukite hoogsa lisandumisega,” ütles Munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere.

“Samuti palume kõigil sõidukijuhtidel, kes enam teenindaja- või sõidukikaarti ei kasuta, need munitsipaalpolitseile tagastada. Tagastatud kaardid lähevad taaskasutamisele ning annavad lisavõimaluse neile sõidukijuhtidele, kes aastakvoodi täitumisega seoses kaardist ilma on jäänud.”

Toompere sõnul tuli kvoodid kehtestada seoses vajadusega reguleerida pealinna taksoturgu ning viia need vastavusse järgmisel aastal kehtestatavate Euro 6 normatiividega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.