"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Haaberstis pakutakse tasuta õigusabi (0)
04. aprill 2019
Pixabay

11. aprillil toimub Haabersti Vaba Aja Keskuses (Ehitajate tee 109A/2) selle aasta neljas Õigusapteek.

Tasuta õigusabi antakse Haabersti Vaba Aja Keskuse III korruse saalis kella 10.00-14.00, õigusnõu saab notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha, elatisabi, töölepingu seaduse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsu kiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Tasuta õigusabi annavad kõrgelt kvalifitseeritud oma ala spetsialistid – vandeadvokaat Kai Amos; advokaat Sergei Tšurkin; õigusnõunikud Krista Paal, Külli Kaldvee, Enn Tonka, Heli Põderja  Helina Itter notarikandidaadid Lüüli Junti, Eve Põtter ja Diana Verš; pankrotihaldur Ly Müürsoo; korteriühistute õigusnõunik Urmas Mardi; kohtutäitur Risto Sepp ning projekti administraator Olga Vaarmann. Õigusapteegi õigusnõustajad annavad õigusabi eesti ja vene keelses. Eelregistreerimist Õigusapteeki ei ole, abivajajaid teenindatakse elavas järjekorras.

Põhjalik teave ÕIGUSAPTEEGI korralduse, nõustajate spetsialiteedi ja võimaluste kohta on Eesti Juristide Liidu kodulehel, tel 6313002 või EJL Facebookis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.