"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO: Mupo korrakaitsjad olid sunnitud purjus koeraomaniku viima kainenema (0)
09. aprill 2019
Mupo

Alkohol ja loomapidamine aga kindlasti kokku ei sobi, seda enam, et tegemist oli alles arenemiseas noore loomaga, kes on välistele mõjuritele eriti vastuvõtlik, hoiatab mupo. Iga trauma võib hilisemas eas väljenduda agressiivsuses ja siis on seda välja ravida juba raske.

Nädalavahetusel tuli mupo patrullile väljakutse Rotermanni kvartalisse. Helistaja sõnul ründas teda ilma rihmata ringi jooksnud musta värvi koer.

Patrulli saabudes oli koer rihma otsas, kohal oli ka politsei, kes oli kohale kutsunud koerapüüdja. Kahjuks oli avaldaja selleks hetkeks juba lahkunud. Koeraomanik, noor naine oli tugevas joobes ja käitus väljakutsuvalt ning agressiivselt. Koer, umbes 1.5 aastane saksa lambakoer, ei olnud korrakaitsjate hinnangul agressiivne, küll aga oli ta segaduses ning purjus naisega edasi-tagasi liikudes pääses uuesti rihma otsast lahti.

Kuna agressiivne naine rikkus avalikku korda, siis oli politsei sunnitud ta kainenema viima. Naisega koos olnud meeskodanik viis koera sündmuskohalt minema.

Mupo tuletab meelde, et vastavalt Tallinna linna koerte ja kasside pidamise eeskirjale ei tohi koer viibida avalikus ruumis ilma rihmata, olgu tegu kui tahes leebe või kuuleka koeraga. Ka kõige kuulekam koer võib käituda ootamatult ja mitte alluda omaniku käskudele. Seda on mupo oma praktikas varem korduvalt näinud ja kogenud.

Mis puudutab aga joobes koeraomaniku käitumist, siis siin räägib video iseenda eest. Alkohol ja loomapidamine aga kindlasti kokku ei sobi, seda enam, et tegemist oli alles arenemiseas noore loomaga, kes on välistele mõjuritele eriti vastuvõtlik. Iga trauma võib hilisemas eas väljenduda agressiivsuses ja siis on seda välja ravida juba raske.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.