"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
OTSE: Oskuslik linnaplaneerimine likvideerib ummikud (1)
10. aprill 2019
Albert Truuväärt

"Tallinna elanikkond ja liikluskoormus kasvab kiirelt. Meil on valik, kas olla sunnitud mahutama linna ära veel sada tuhat täiendavat autot või planeerida linna juba täna nii, et sunnitud autoga liikumisi oleks võimalikult vähe," tutvustas hommikuseminari "Terviklik linnaruum ja selle planeerimine" Tallinna Liikuvuskava 2035 projektijuht Pirko Konsa.

Seminari ettekanded annavad ülevaate Tallinna piirkonna liikumisviiside valikut ja senist autostumist mõjutatavatest teguritest, eelkõige ühistranspordist ja linnaplaneerimisest. Samuti räägitakse seminaril parimatest linnaplaneerimise praktikatest Helsingis.

Vaata galeriid (10)

“Tallinna elanikkond ja liikluskoormus kasvab kiirelt. Meil on valik, kas olla sunnitud mahutama linna ära veel sada tuhat täiendavat autot või planeerida linna juba täna nii, et sunnitud autoga liikumisi oleks võimalikult vähe. Meil on väga palju õppida Helsingist, kus on suudetud uute kortermajade ja äripindade arendamisega rongi-ja trammipeatuste lähedusse märkimisväärselt ohjata liikluskoormust, mille tulemusel liiguvad inimesed linnas kiiremini, mugavamini ja keskkonnasõbralikumalt,” sõnas Konsa.

 

PROGRAMM

10:00 Avasõnad

10:15 Tallinna linnapiirkonda ja liikumisvõimalusi mõjutavad tegurid.

  • Pirko Konsa, Tallinna Liikuvuskava 2035 projektijuht, Tallinna Transpordiamet
  • Mari Jüssi, Tallinna Liikuvuskava 2035 ekspert, Maanteeamet

10:45 Liikuvuskava põhiline faktor – ühistransport. Ignar Fjuk, Tallinna Linnaplaneerimise Ameti juhataja

11:00 Parimad linnaplaneerimise praktikad Helsingist (inglise keeles).

  • Rikhard Manninen, Helsingi linna strateegilise linnaplaneerimise osakonna juhataja

11:30 Kohvipaus

12:00 Arutlusring: Tallinna piirkonna suurarendused aastani 2035. Milliselt mõjutab see linna liikuvust. Kuidas suunata Tallinna arenguid nii, et liikluskoormused oleksid ohjes?

  • Andrei Novikov, Tallinna abilinnapea
  • Ignar Fjuk, Tallinna Linnaplaneerimise Ameti juhataja
  • Toomas Haidak, Tallinna Linnakantselei strateegilise planeerimise osakonna juhataja
  • Margus Tinno, Colliers International Eesti partner
  • Mart Võrklaev, Rae vallavanem
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

tänavatoll
10. apr. 2019 10:56
Kari nn teoreetikuid jälle jobutamas pane tänavatoll kehtima ja kesklinn autudest prii mis ilmaime. Kõik ju elavad Talinas linnas seega ja autumassinaid kõik kohad täis Mustakal ja Lasnal. Maksad tolli ja muudkui sõidad mida uut.