“Kui vanemad lähevad lahku, on nad ise kriisis ja käituvad sageli nagu lapsed. Nende laps satub siis oma vanemate, kahe väikese lapse tasemel käituva täiskasvanu vahele."

Ly Rüüs, Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonna juhataja
"Elu(s) eeskuju" külaline on Kristjan Puusild (0)
15. aprill 2019
Dmitri Povilaitis

Neljapäeval, 25. aprillil kell 18 tuleb Tallinna Keskraamatukokku (Estonia pst 8) külla psühholoog, analüütiline psühhoterapeut ja treener Kristjan Puusild. Kohtumisel tuleb juttu tuleb spordist ja liikumisest, füüsilisest ja vaimsest tervisest. Mis rolli mängib spordis õige meelestatus? Kuidas hoida keha ja vaim terve? Kes aitab, kui vaimselt on raske?

Kohtumissarjaga “Elu(s) eeskuju” soovib raamatukogu oma valdkonna asjatundjate kaasamisel pakkuda noortele positiivseid eeskujusid. Kohtumistel on noortel võimalus kaasa rääkida ja arutleda teemadel, mis puudutavad edasiõppimist ja karjäärivalikuid. Vahetus suhtluses oma ala asjatundjatega saavad noored neilt informatsiooni õppimisvõimaluste, erialade, elukutsete ja töökohtade kohta. Samuti saavad nad aimu, millised raskused võivad valikuid langetades ette tulla või milliseid kriteeriume tuleb teatud erialadele tööle/õppima asudes täita.

Kohtumisele on oodatud noored ja täiskasvanud. Lisainfo ja kohtumisele registreerimine e-posti aadressil noorte@tln.lib.ee ja telefonil 683 0914.

Osavõtt on tasuta. Sarja läbiviimist toetab Hasartmängumaksu Nõukogu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.