"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Fotokunst tuleb taas Põhja-Tallinna tänavatele (0)
16. aprill 2019
Põhja-Tallinna LOV

Põhja-Tallinna valitsus taaskäivitab populaarse tänavanäituste sarja, mille raames hakkavad näitused toimuma iga nädal erinevates kohtades avalikus linnaruumis.

Paljudele inimestele silma hakanud pop-up fotonäitused tulevad taas Pelgulinna ja Kalamaja tänavatele. Põhja-Tallinna valitsus taaskäivitab populaarse tänavanäituste sarja, mille raames hakkavad näitused toimuma iga nädal erinevates kohtades avalikus linnaruumis.

Põhja-Tallinna valitsus kutsub fotograafe, kes on huvitatud projektis osalemisest, oma töid saatma. Selleks, et kandideerida, saada omatehtud 10 pilti aadressile Kristi.Ryytel-Sorgin@tallinnlv.ee. Esitatud töödest valib komisjon 10 seeriat. Töid võib saata kuni 28. aprillini. Selle aasta fotonäituste sarja läbivaks teemaks on “Meie Põhja-Tallinn”.

“Põhja-Tallinn oma põneva ja areneva linnaruumiga on olnud paljudele kunstnikele inspiratsiooniallikaks. Pop-up fotonäitused võeti eelnevatel aastatel erakordselt hästi vastu ja sooviksime seda traditsiooni jätkata, väärtustades loominguliste inimestele huvi meie linnaosa vastu ja tuues fotokunsti tänavatele,” ütles Põhja-Tallinna vanema kohusetäitja Julianna Jurtšenko.

Näitused toimuvad iga nädal erinevates kohtades avalikus linnaruumis ja on kõigile tasuta. Iga nädal tutvustab oma loomingut üks fotograaf. Kokku kestab projekt 10. nädalat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.