"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Keskraamatukogus toimub vestlus füüsilisest ja vaimsest tervisest (0)
22. aprill 2019
Scanpix/ Foto on illustreeriv

25. aprillil kell 18 tuleb keskraamatukokku (Estonia pst 8) külla psühholoog, analüütiline psühhoterapeut ja treener Kristjan Puusild.

Tasuta kohtumisel räägitakse spordist ja liikumisest, füüsilisest ja vaimsest tervisest. Saab kuulda, mis rolli mängib spordis õige meelestatus, kuidas hoida keha ja vaim terve ja kes aitab, kui vaimselt on raske. Kohtumisele on oodatud igas vanuses huvilised, info ja registreerimine noorte@tln.lib.ee  või tel 683 0914.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.