"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Spordiväljaku ehitus Sääse asumis valmib mai lõpuks (0)
22. aprill 2019
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Aadressil Sääse 11a jätkub talvel katkenud spordiplatsi ehitus ning loodetavasti saab uuel platsil palli mängida juba mai lõpus.

Enne külmade tulekut sai valmis palliplatsi valgustus. Nüüd kooritakse pinnast, rajatakse killustikalus, paigaldatakse kunstmurukate, ehitatakse piirdeaed ja paigaldatakse palliplatsi inventar. Palliplatsi kõrvale võib lähitulevikus kerkida ka mänguväljak mudilastele.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.