"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Järgmise nädala hoovihmavõimalus ülisuurt tuleohtu ei vähenda (0)
28. aprill 2019
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Järgmisel nädalal võib paiguti sadada hoovihma, enamasti on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Nädala keskel võib oodata sooja kuni 18 kraadi.

Kuigi neljapäeval võib paiguti hoovihma sadada, ei vähenda see Eestis valitsevat ülisuurt tuleohtu, vahendas BNS. 

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, rannikul kuni +6 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida-, kirdetuul 2-8 m/s. Sooja on 9-15 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, rannikul kuni +7 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 14-17, rannikul kohati 10 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja lõunatuul 4-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 2-6 kraadi. Neljapäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 9-15, Lõuna-Eestis kuni 18 kraadi.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.