"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TASUTA! Pirita Linnaosa Valitsuses antakse tasuta õigusabi (0)
03. mai 2019
Scanpix

Kuna inimestel on suur vajadus õigusabi ja õigusteenuste järele, korraldab Eesti Juristide Liit 8. mail Pirital tasuta õigusnõustamise.

Õigusapteek on avatud kella 10-14 Pirita Linnaosa Valitsuses (Kloostri tee 6, I korruse saal). 

Õigusapteegis saab tasuta õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha, elatisabi, töölepingu seaduse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsu kiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu, lepingu- ning võlaõiguse alal. Õigusapteegi õigusnõustajad annavad õigusabi eesti ja vene keelses.

Tasuta õigusabi annavad kõrgelt kvalifitseeritud oma ala spetsialistid, kelle hulka kuuluvad vandeadvokaadid, notarid, pankrotihaldur, korteriühistute õigusnõunik, perekonnaõiguse õigusnõunik, töölepingualane õigusnõunik, tarbijakaitse nõukogu liikmed ja kohaliku omavalitsuse jurist.

Kõikidele asjahuvilistele ja abivajajatele on tagatud vaba sissepääs ja eelregistreerimist Õigusapteeki ei toimu. Abivajajaid teenindatakse elavas järjekorras.

28. jaanauarist kuni 14. juunini annavad Tallinna Linnakantseleis (Vabaduse väljak 7) ja Mustamäe Linnaosa Valitsuses (A. H. Tammsaare tee 135) tasuta õigusabi Tallinna ja Tartu ülikoolide üliõpilased. Täpsem teave vastuvõtu aegade kohta SIIN.

Põhjalik teave ÕIGUSAPTEEGI korralduse, nõustajate spetsialiteedi ja võimaluste kohta on Eesti Juristide Liidu kodulehel, tel 6313002 või EJL lehel Facebookis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.