"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Rahvusvaheline seltskond toob Tallinna nukukunsti taieseid (0)
07. mai 2019
Eesti Nukukunsti Maja

Reedel, 10. mail kell 12:00 avatakse VII Rahvusvahelise näitus „NukuKunst“, mis toimub Tallinna Lauluväljaku Klaassaalis. Toimuvad põnevad töötoad huvilistele.

10.-12. mail toimub Tallinna Lauluväljakul  VII Rahvusvaheline Autorinukkude näitusfestival „NukuKunst“. Näitusel „NukuKunst“ saab tutvuda Eesti, Venemaa, Läti, Leedu, Ukraina, Valgevene, Saksamaa, Hollandi,  ja teiste riikide kunstnike-nukumeistrite loominguga.

Kõrvuti kaasaegsete autorinukkudega pannakse näitusel „NukuKunst“ välja ka kollektsiooniväärtusega mängukarud, käsitöö-suveniirid ning muud rakenduskunsti esemed jaloomematerjalid.

Näituse raames toimuvad mitmesugused töötoad. Töötubades leiavad enda jaoks huvipakkuvat nii täiskasvanud kui lapsed, nii kunstnikud kui algajad autorid ning muidugi ka need, kes alles esmakordselt autorinukkude ja -mänguasjade põneva maailmaga kokku puutuvad.

Näitus „NukuKunst“ on heategevuslik projekt – kasum piletimüügist ja näituse raames toimuvatest üritustest – töötubadest ja heategevuslikest müükidest läheb Tallinna Lastehaigla Toetusfondile. Alla 7. aastastele lastele on tasuta sissepääs.

Näituse korraldajaks on Eesti Nukukunsti Maja.

Näitus on avatud:

10. mai (reede) 12.00 – 19.00

11. mai (laupäev)  10.00 – 19.00

12. mai (pühapäev) 10.00 – 17.00

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.