"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ülemiste City unistus: kuue aastaga tuhat püsielanikku (0)
07. mai 2019
Scanpix

Seni täielikult ärilinnakuna tegutsenud üle 10 000 töötajaga Ülemiste Citys on arendajate prognoosi kohaselt juba 2025. aastaks ka üle tuhande püsielaniku.

Homme, kolmapäeval panevad Mainor Ülemiste ja Fund Ehitus märgilise nurgakivi esimesele elukondlikule hoonele, millega astutakse oluline samm saamisel uueks püsielanikkonnaga Tallinna osaks.

Nurgakivi tseremoonia leiab aset 8. mail kell 14:00. Üritusel pannakse Eesti kuulsaima rammumehe Georg Lurichi järgi nimetatud hoonele efektselt riigi tänaste tugevaimate rammumeeste poolt maailma raskeim inimjõul asetatav nurgakivi.

Dvigateli 19. sajandist pärit paekivimüüride vahele kerkiv Lurichi maja hakkab koosnema kahest tornist: 13-korruselisest üürikorteriga osast ja 8-korruselisest bürootornist. 81 moodsat kodu on täielikult sisustatud ning maja täisautomaatne, nii et nutitelefoni abil saab sisse kolida sisuliselt paari minutiga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.