"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Abilinnapea Betina Beškina: leevendame koos Punase Ristiga sotsiaalseid probleeme (1)
09. mai 2019
Svetlana Aleksejeva

8. mail, rahvusvahelisel Punase Risti päeval toimus Tallinna Raekojas abilinnapea Betina Beškina pidulik vastuvõtt Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi vabatahtlikele, noortele, liikumise toetajatele ja koostööpartneritele.

Tänuüritusel tunnustati Eesti Punase Risti (EPR) Tallinna Seltsi tublisid tegijaid, kes annavad omapoolse panuse linnarahva hüvanguks, aidates parandada ja leevendada abivajajate olukorda.

Abilinnapea Betina Beškina sõnul on Eesti Punase Risti Tallinna Selts linnale väga heaks koostööpartneriks, kellega on juba aastaid ellu viidud mitmeid heategevuslikke projekte ja üritusi, aidates toimetulekuraskustesse sattunud inimesi ja leevendades nende sotsiaalseid probleeme. „Eesti Punase Risti vabatahtlikud ja toetajad on oma pühendumuse ja tegevusega andnud suure panuse nii linna kui riigi heaks, olles samas innustavaks eeskujuks paljudele,“ märkis Beškina. „Üksnes koostöös – märgates, toetades ja ulatades abikäe nõrgematele saame tugevamaks ühiskonnaks, kus ei tohiks olla kohta sallimatusel ja ükskõiksusel.“

Tänuüritusele olid kutsutud esmaabiõpetajad, vabatahtlikud, koostööpartnerid ja toetajad, kes panustavad Eesti Punase Risti Tallinna Seltsi tegevusse oma aega, tehes seda suure pühendumuse ja sooja südamega. 

Eesti Punase Risti Tallinna Selts jagab tööpäevadel abivajajatele suppi, traditsiooniliselt korraldatakse aasta lõpul jõuluüritusi eakatele, erivajadustega inimestele ja lastele.

Juba 1994. aastast korraldab EPRi Tallinna Selts ranitsakampaaniat, mille raames saavad kooliaasta hakul  kooliteed alustavad vähekindlustatud perede lapsed koolitarvetega komplekteeritud uue ranitsa. Tallinna linn on ranitsakampaaniat toetanud 2001. aastast. Ka korraldab selts esmaabikoolitusi Tallinna elaniketele ning annab tasuta esmaabialast väljaõpet pealinna koolide kuuendate klasside õpilastele, kes osalevad projektis „Kaitse end ja aita teist“. EPR Tallinna Seltsi noored osalevad aktiivselt kohalike omavalitsuste poolt korraldatavatel tervisedenduse üritustel.

Sel aastal tähistab Eesti Punane Rist oma 100. sünniaastapäeva. 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

lugeja
10. mai 2019 21:15
https://www.eesti.ca/15-september-2017-tallinn-estonia-akadeemik-endel-lippmaad-voidi-murgitada/article53609