"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Täna selgub, kellele läheb Aasta suurpere tiitel (0)
11. mai 2019
Scanpix

Kümnendat korda toimuvale Aasta Suurpere konkursile esitati kokku 30 kandidaatperet, kelle hulgast selgub täna võitja.

Konkursile oodati osalema Eest nelja või enama lapsega perekondasid, kes on toimekad, tegusad ja eeskujuks teistele. Kandideerima oodati peresid, kus vanemad panustavad oluliselt laste heaolusse ja arengusse.

Tiitel Aasta Suurpere 2019 ja Bigbanki välja antav rahaline preemia summas 7000 eurot antakse võitjale üle laupäeval toimuval traditsioonilisel asuurperepäeval, mis seekord toimub Eesti Kunstiakadeemias.

Konkurss toimub Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja Bigbankiga koostöös, suurperepäeva toetajad on Bigbank AS, Eesti Kunstiakadeemia ning teised ettevõtted.

Eesti Lasterikaste Perede Liit on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsiooni kuulub 19 ühendust, kes koondavad enda alla pered, kus lapsi on kasvamas neli ja enam.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.