"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Prantsusmaa Rahvusliidu juht Marine Le Pen saabus Eestisse (2)
14. mai 2019
Scanpix

"Kohtun EKRE juhtidega, meie Itaalia sõpradega ja flaami sõpradega," ütles Prantsuse Rahvusliidu juht Marine Le Pen lennujaamas. Tänasel kohtumisel Mustpeade majas osalevad lisaks Jaak Madisonile ka Soome, Taani ja Itaalia esindajad. 

Südaööl saabus Eestisse Le Pen, keda olid lennujaama tervitama tulnud mitu eestlast, sealhulgas EKRE aseesimees Jaak Madison, vahendas BNS Postimeest.

Marine Le Pen andis kiire intervjuu lennujaamas, kus ta ütles entusiastlikult, et ootab homset. “Kohtun EKRE juhtidega, meie Itaalia sõpradega ja flaami sõpradega,” ütles Le Pen. 

Küsimusele, millised ootused on tal Eesti ja Euroopaga vastas Le Pen: “EKRE-ga, kellega plaanime moodustada europarlamendis fraktsiooni.” Marine Le Pen kohtub teisipäeval riigikogus EKRE juhtidega. 

Läinud nädala esmaspäeval avalikustas europarlamenti kandideeriv Jaak Madison (EKRE), et Prantsusmaa paremkonservatiivse erakonna Rahvusliit juht Marine Le Pen tuleb Eestisse. 

Reedel sai selgeks, et EKRE võõrustab Tallinnas veel mitut Euroopa poliitikut, kellest mõni on ka Venemaa poolt annekteeritud Krimmis käinud ja seega Venemaa sealset tegutsemist õigustanud.

Krimmi peab Venemaa osaks ka Le Pen.

Täna toimub kohtumine Mustpeade majas, kus osalevad Jaak Madison (EKRE), Marine Le Pen, Soome Põlissoomlaste esindaja Olli Kotro, Taani Rahvapartei esindaja Anders Vistisen ja Itaalia Liigast Manuel Vescovi. 

Marine Le Pen hääletas 2015. aastal Euroopa Parlamendis resolutsiooni vastu, millega nõuti Eestist röövitud kaitsepolitseiniku Eston Kohvri vabastamist Venemaa vanglast.

Kommentaarid (2)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Euroopa vajab Marine Le Peni
14. mai 2019 18:38
Marine Le Pen on Prantsusmaa ja Euroopa lootus ilmselt vaid Prantsusmaa äärmiselt tugeva juhi käe all on võimalik muhameedlaste ja neegerrahvaste Euroopasse sissetungi tagasilöömine. Prantslanna Marine Le Pen on selline juht paraku meesterahvaid prantslasi paraku lihtsalt ei ole neegermeestega ja benalladega semmist lihtsalt piisa. Skuutriga pimedas naiste vahet kihutamisest või siis omasüdamesõbra ja hää võlausaldaja mahatapmisest jääb väheks... Prantslanna juhtima Prantsusmaad ja Euroopat siis on lootust.
piir kinni
14. mai 2019 08:46
Euroopa piir tuleb võtta kontrolli alla ja Euroopa sissetunginud illegaalid saata tagasi sinna kust tuldud. Ja kõik Euroopa reeturid ja hävitajad need kargaja muttid ja joodik junkrud tsemendile ja pikalt. Selline sõnum praegustele Euroopa nn juhtidele siis Prüsseli kogunevate rahvuslaste erakondade poolt Marine Le Pen ja Matteo Salvini juhtimisel. Kindlus Euroopa. Ja ei mingeid mõttetuid nn talchehhe töllerdama ja Neegerlinna Tšernogorskit.