"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Ratas: koostöö on kõigi lukkude võti! (0)
15. mai 2019
Pixabay

Peaminister Jüri Ratas rõhutas kolmapäeval Tallinna päeva puhul raekojas toimunud aktusel riigi ja pealinna koostöö tähtsust.

Ratase sõnas, et seekordne Tallinna päev pühendatud eesti keele aastale. “Keele ja linna vahele saab tuua ühe selge paralleeli, milleks on pidev areng ja muutumine. Seepärast saame ka Tallinna päeva puhul väärtustada ühelt poolt linna ajalugu ja seniseid saavutusi. Teisalt on tegemist päevaga, mil saame mõelda tulevikule ja erinevatele võimalustele, mis sellega kaasnevad,” rääkis ta raekojas Tallinna päevale pühendatud aktusel.

Ratas tõi näiteks Tallinnast alguse saanud Euroopa Rohelise Pealinna algatuse ja tasuta ühistranspordi pakkumise oma elanikele ning ütles, et nüüdki kasvama pandud mõttest võib saada tulevikus suur ja inspireeriv idee ning eeskuju paljudele teistele linnadele.

“Tänane kohtumine Lühikese jala väravas kinnitab, et koostöö on kõikide lukkude võti ning avab ka kõige raskemad uksed. Selleks, et Tallinn ja terve Eesti saaks olla tugevad, tuleb meil käia ühte sammu,” ütles peaminister.

Tallinna päeva peetakse 15. mail, et tähistada Tallinnale Lübecki linnaõiguse andmise aastapäeva. Tänavu möödub sellest 771 aastat.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.