“Elus ja maadluses ei tule midagi lihtsalt, tööd peab tegema.”

Epp Mäe, maadleja
GALERII: Kalamaja päevalisi hellitas soe päike, hea muusika ja mitmekülgne toiduvalik (0)
17. mai 2019
Ilja Matusihis

Pealaval astuvad üles Kristina & Elisa Polov, Desiree tantsustuudio, KIKS, Nagy Bögö, EKA kammerkoor, Folkgrupp Savijalakesed ja paljud teised. Homme avavad üle terve Kalamaja uksed ligikaudu sadakond hoovikohvikut.

Sel nädalavahetusel toimuvad Põhja-Tallinnas taaskord Kalamaja päevad, mille põhitegevused on 11. korda toimuval asumifestivalil esmakordselt suunatud Salme Kultuurikeskuse ümbrusesse.
 
Vaata galeriid (49)
 
 
“Ühe tuntuima asumifestivalina soovivad Kalamaja päevad olla eeskujuks teistele kogukonnaüritustele. Võime rõõmuga kinnitada, et meie eesmärk ei ole laieneda. Lähtume igal aastal printsiibist, et saaksime suurendada oma elanike ühtekuuluvustunnet, aidata esile tõusta kohalikel ettevõtjatel ja nende toodetel ning pakkuda külastajatele sisutihedat ja mitmekesist programmi,” ütles Kalamaja päevade projektijuht Marielle Mikson.
 
“Sel aastal toimub Kalamaja päevade põhiprogramm otse asumi südames, Salme Kultuurikeskuse ümbruskonnas.”
 
Pealaval astuvad üles Kristina & Elisa Polov, Desiree tantsustuudio, KIKS, Nagy Bögö, EKA kammerkoor, Folkgrupp Savijalakesed, KOIT tantsukool, Vene rahvalaulukoor “Rodnõje napevõ, Kalamaja Segakoor ja teised. Kalamaja päevade detailne programm on leitav kodulehelt. 
 
Kalamajas on osaliselt suletud Salme ja Kalevi tänav ning kogu kultuurikeskuse parkla. Korraldajad paluvad järgida ajutisi liiklusmärke ning arvestada teiste liiklejatega.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.