"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Purjetamistunnid Haabersti koolides (0)
20. mai 2019
Scanpix

Haven Kakumäe jahisadamas toimuvad Haabersti õpilastele taas  purjetamistunnid, kursuse lõpus saavad kõik osalejad tunnistused.

Mullu kevadel sai esmaseid teadmisi veeohutusest ja purjetamisest 52 ning sügisel juba 125 last. Sel kevadel osaleb purjetamistundides 146 last. Õpilaste, õpetajate ja lastevanemate tagasiside purjetamistundide kohta on väga positiivne.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.