"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kõlvart andis Boriss Dubovikule ja Pieter Boerefijnile üle autasu (0)
29. mai 2019
Scanpix

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart andis kolmapäeval linnaplaneerimise ameti muinsuskaitse osakonna juhatajale Boriss Dubovikule üle Tallinna vapimärgi ning Eesti Toidupanga tegevjuht Pieter Boerefijnile Tallinna teenetemärgi.

Boriss Dubovik pälvis linna kõrgeima tunnustuse – Tallinna vapimärgi – pikaaegse ja pühendunud muinsuskaitselise töö eest Tallinna vanalinna unikaalse ajaloolise keskkonna säilitamisel, teatas linnavalitsuse pressiesindaja.

Tallinna vapimärgi pälvis sel aastal ka loomaaia vanemmetoodik Aleksei Turovski.”Need kaks inimest pole üksnes oma ala tippspetsialistid vaid lausa sümbolid ja seda mitte üksnes Tallinna vaid kogu Eesti jaoks,”ütles Kõlvart.

Eesti Toidupanga tegevjuht Pieter Boerefijn pälvis auraha teenete eest sotsiaalselt vastutustundliku ettevõtluse eestvedamisel. Tallinna teenetemärgi pälvis tänavu 29 inimest.

Mõlemad täna auraha linnapealt vastu võtnud laureaadid ei saanud osaleda 15. mail, Tallinna päeval Raekojas toimunud Tallinna aukodanike kogu istungil, kus linnapea ja linnavolikogu esimees tänavustele laureaatidele autasud üle andsid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.