"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Jüri Ratas käis Kihnus (0)
04. juuni 2019
Peaministri büroo

Täna avati Kihnu saare kauaoodatud päästehoone, mille avamisel ulatas abikäe ka peaminister Jüri Ratas.

Jüri Ratas kirjutas oma FB kontol, et hoones leiavad kaasaegsed puhke-, õppe- ja olmeruumid Päästeamet, Politsei- ja Piirivalveamet ning vabatahtlikud merepäästjad. “Usun, et uus hoone annab seal hea tõuke kutseliste ja vabatahtlike päästjate ühisele tegutsemisele, aga ka koostööle politseiametnike ning teistega,” kirjutas peaminister.

Saarelt tagasi tuli ta heade emotsioonidega, andes teada, et tal on väikesaartel käies alati nakatav näha inimeste valmisolekut oma kogukonda panustada.

“Elu seal ei saa aga rajaneda ainult kohalike elanike entusiasmil, vaid riigil on kohustus tagada püsielanikele vajalikud teenused ja taristu,” ütles Ratas, sest tema sõnul peab Eesti võrdselt hästi arenema kõikides oma paikades ja piirkondades. “Jah, riik ei saa olla kõik ja kõikjal, kuid kohalike kogukondade arengut peab riik kindlasti jõudumööda toetama. Olen rõõmus, et Kihnus oleme seda teha ka saanud,” ütles Ratas. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.