"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
GALERII! Tallinn tunnustas parimaid gümnaasiumilõpetajaid (0)
05. juuni 2019
Raepress

5. juunil toimus Lillepaviljonis pidulik vastuvõtt pealinna parimatele abiturientidele, kus noori tänasid ja tunnustasid linnapea Mihhail Kõlvart, abilinnapea Vadim Belobrovtsev ja haridusameti juhataja Andres Pajula.

Oma tervitussõnavõtus ütles linnapea: “Eesti haridussüsteem kuulub maailma parimate hulka ja teie kuulute Eesti ja Tallinna parimate hulka. Seega on teie jaoks kõik võimalik. Kogu maailmas käib jaht talentidele. Paljud teist lähevad ilmselt õppima ja tööle laia maailma. Kuid me loodame, et te tulete ühel hetkel tagasi ja rakendate end siin.”

Abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on parimate gümnaasiumilõpetajate kutsumine Tallinna vastuvõtule saanud heaks tavaks, mis toimub igal kevadel enne lõpuaktusi.

Vaata galeriid (7)

“Sellega soovib linn tunnustada noorte püüdlusi ja nende silmapaistvaid tulemusi, mis kahtlemata gümnaasiumi lõpetamine kuld- või hõbemedaliga on,” ütles Belobrovtsev. “Hea meel on näha, et näiteks võrreldes eelmise kahe aastaga on medalistide arv tõusnud ning tipptulemuseni on õpingutel jõudnud lausa 350 noort. Kuldmedaliga lõpetab tänavu 188 ja hõbemedaliga 162 abiturienti, esindatud on koguni 48 kooli.”

Abiturientide nimel kõnelesid vastuvõtul Carmen Sandra Kuusk Tallinna Reaalkoolist ning  Laura Pitšugina ja Andrei Pankratov Tallinna Pae Gümnaasiumist.

Muusikalist külakosti pakkus vastuvõtul laulja Kerli Kivilaan.


Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.