"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII ja VIDEO! Järvel avati kergliiklustee (0)
06. juuni 2019
Albert Truuväärt, video Dmitri Povilaitis

6. juunil avasid Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ning kommunaalameti ja TREV-2 Grupi esindajad Viljandi maantee ääres kulgeva uue kergliiklustee.

Vastvalminud rattatee algab Viljandi maantee ääres asuva aktiivselt kasutatava kettagolfiväljaku juurest. Koos Kiili valda rajatud samasuguse teega moodustab see osa Harjumaa kergliiklusteede võrgustikust.

Vaata galeriid (13)

“Enam kui kahe ja poole kilomeetri pikkune asfaltkattega kergliiklustee ühendab varem Valdeku tänava ristmikul lõppenud kergliiklustee Pärnu maanteega. Selleks rajati sild üle raudtee, mis muudab ratturite ja jalakäijate liikumise ohutuks. Uue tee ääres on ka mitu puhkekohta ning uus parkla. Kõik see loob suurepärased tingimused Järve terviseraja ja kettagolfiväljaku kasutamiseks,” selgitas Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Valdeku tänavast Pärnu maanteeni kulgev kergliiklustee on osa ümber Ülemiste järve kavandatavast ja Tallinna erinevaid terviseradasid hõlmavast võrgustikust. 2,6 kilomeetri pikkuse ja nelja meetri laiuse asfaltkattega kergliiklustee ehitas TREV-2 Grupp AS, projekteerisid T-Model OÜ ja Teedeprojekt OÜ. Projekti kogumaksumus oli 783 827 eurot.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.