"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Noored mängivad Pirital eluohtlikke mänge (0)
25. juuni 2019
Arhiiv

Soojade suveilmadega teevad lapsed ja noored hulljulgeid katseid oma eluga - nad hüppavad Pirita sillalt alla. See on keelatud ning seab ohtu nii noorte kui ka silla alt läbi sõitjate elu ja tervise. 

Pea iga sooja päeva lõpus on näha Pirita sillal noori, kes panevad proovile oma julguse ja hüppavad sillalt jahutavasse jõkke. “Linnaosavalitsus ja Tallinna Munitsipaalpolitsei on sellise vastutustundetu käitumisega olnud hädas aastaid. Pole aidanud keelavad sildid, isiklikud keelamised ja vestlused ega traumad,” ütles Pirita linnaosa vanem Tõnis Liinat.

Linnaosavalitsuse sõnul on jõepõhi äärmiselt ohtlik. “Jõe sügavus on silla all väga muutlik, samuti toob vesi sinna puuoksi ja prahti, mida veepinnalt näha ei ole. Silla alt sõidavad paatidega läbi teised inimesed, seega ohustatakse hüppamisega ka neid,” lisas Liinat.

“Igal aastal kuuleme õnnetult lõppenud juhtumitest, kus keegi on selleks mitte mõeldud kohast vette hüpanud ja oma ohutusega riskeerinud. Palun kõikidel, kes sillalt alla hüppajaid märkavad, seda tegevust taunida ning võimalusel keelata. Lapsevanematel tuleb oma võsukesega rääkida ja selgitada tegevuse ohtlikkust.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.