"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD JA VIDEO! Tallinna merepäevad avasid Anne Veski ja Reketi esimene ühiskontsert (1)
12. juuli 2019
Scanpix

Eile, reedel anti avapauk tänavustele Tallinna merepäevadele. Festivali avas kontsert, mis tõi esimest korda koos lavale estraadikuninganna Anne Veski ja räppar Reketi. Tallinna merepäevad toimuvad kuni 14. juulini neljas Tallinna sadamas ja pakuvad nii tegevusi merel kui ka kontserte armastatud Eesti artistidelt. 

Anne Veski ja Reketi ühiskontserdi juhatab sisse Tallinna merepäevade avatseremoonia, kus osalevad Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev, Tallinna Sadama kapten Ain Klaus, Lennusadama kapten Lauri Väinsalu, BLRT Grupi kinnisvara arendusdirektor ja Noblessner Arendus OÜ juhatuse liige Ivar Piirsalu ja Haven Kakumäe OÜ juhatuse esimees Neeme Kaarma.

Estraadilaulja Anne Veski teeb festivali avamisel oma debüüdi Tallinna merepäevadel. “Esinen merepäevadel esimest korda ning loomulikult soovin publikut üllatada, mida ühiskontsert koos Reketiga kindlasti ka võimaldab. Esitamisele tulevad meie mõlema tuntud lood ning kindlasti võtan repertuaari ka rohkem mereteemalisi laule,” sõnab Anne Veski.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on Tallinna merepäevade avakontsert eriline lausa kahel põhjusel, sest lisaks Anne Veski debüüdile jagavad artistid esimest korda lava ning esitavad ka mõne ühisloo. “Kontsert toimub Noblessneri sadama akvatooriumisse ankurdatud endisel miinitraaleril, seega saab elamust nautida nii jahisadama kailt kui ka paadi või jahiga otse merelt,” lisab abilinnapea.

Tallinna merepäevade fookuses on mereäärsete alade avamine linnarahvale ja mereliste tegevuste tutvustamine ning seda hea muusika saatel.

12.-14. juulil astuvad kõigis sadamates üles mitmed armastatud Eesti artistid.

Vanasadama jahisadamas saab kuulata näiteks Victor Cronet ja Stig Rästat ning ansambel Ultima Thule, Tõnis Mägi ja Vaiko Epliku etteastet, Lennusadamas Ska Faktorit ja Lennat, Noblessneris Lepatriinut ja Chalice’ining Haven Kakumäe jahisadamas ansambel L´Doradot ja Kõrsikuid. Enamik Tallinna merepäevade kontserte on kõigile külastajatele tasuta, programmi leiab siit.

Vaata galeriid (29)
Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

pärnakas
14. juuli 2019 21:45
https://www.eesti.ca/teadaanne-tulemas-rahvalik-laulupidu-vaba-rahva-laul-eesti-elu/article54044