"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Augustikuu viimasel päeval toimub Tallinnas kultuuriöö (0)
14. august 2019
Scanpix

Laupäeval, 31. augustil toimub Tallinnas 5. Kultuuriöö festival, mis pakub pärastlõunast kuni südaööni kõigile kultuurisõpradele kontserte, etendusi, vabaõhukino, ekskursioone ja palju muud põnevat. Suur osa programmist on piletita.

Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsevi sõnul on viiendat korda toimuval festivalil kavas nii mõndagi uut. “Esmakordselt on kultuuriöö programmis vabaõhukino ja näha saab režissöör Joosep Matjuse auhinnatud loodusdokumentaali “Tuulte tahutud maa”. Lisaks väga mitmekülgsele kontserdiprogrammile pakub põnevat vaatamist Meelis Kubo ja Charleka mustkunstietendus. Sügisel avatav Kalamaja muuseum kutsub kummitustuurile, mille lood on kogutud eakatelt Kalamaja elanikelt,” lisas abilinnapea.

Erinevates paikades Tallinna vanalinnas ja kaugemal esinevad Púr Múdd, Inger, Koit Toome, Puuluup, Liisi Koikson, Erki Pärnoja ja paljud teised. Kultuuriöö  lasteprogramm toimub keskraamatukogus, põnevaid ekskursioone korraldab Kiek in de Köki kindlustusmuuseum. Kavas on ka ülimenukad Jaak Juske öömatkad ning külastada saab põnevaid näitusi galeriides ja muuseumides.

Enamik programmist on tasuta. Vaata ka lisainfot

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.