"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Lugemisprogrammiga "Suvi raamatuga" liitus üle 300 lapse (0)
14. august 2019
Dmitri Povilaitis

Täna kell 12 toimub kinos Tallinn CINAMON Kosmos (Pärnu mnt 45) Tallinna Keskraamatukogu lugemisprogrammi "Suvi raamatuga" lõpetamine. Oodatud on kõik lapsed, kes lugesid juuli lõpuks läbi vähemalt kümme raamatut.

Suvise lugemisprogrammi lõpetamisel vaadatakse seiklusfilmi “Lõvikuningas”, tunnustatakse tublisid lugejaid ja nauditakse laste joonistustest kujundatud näitust.

Kuueteistkümnendat korda toimunud lugemisprogramm “Suvi raamatuga” kestis 1. juunist kuni 30. juulini. Võrreldes varasemate aastatega suurenes programmist osavõtjate arv, lugemisprogrammiga liitus 342 last, edukaid lõpetajaid oli 223.

Traditsiooniliselt said lapsed lugemisvara valida nii eesti- kui venekeelsete lasteraamatute hulgast. Eestikeelsetest raamatutest osutusid kõige menukamateks Anti Saare Pärdi-lugude sarja kuuluvad teosed ning Katri Kirkkopelto”Popi” ja”Molli”, Ilmar Tomuski”Hundi sõbrad”, Kertu Sillaste”Mina olen kunstnik” ja Majda Koren”Keeda mulle üks muinasjutt”.

Venekeelsetest raamatutest olid kõige populaarsemad Britta Jürgenson”Пиратик Пеэду и паук- дантист”, Aino Pervik”Сосулька, беспокойное молоко и другие…”, Piret Raud”Тобиас и второй “Б””, Kristina Ruder”Веселая Катарина”.

Valikut lugemisprogrammile laekunud joonistustest saab alates 26. augustist vaadata Tallinna Keskraamatukogu (Estonia pst 8) trepigaleriis ja lastelehel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.