"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Klassikakolmapäeval loomaaias esinevad tenor Oliver Kuusik ja pianist Tiina Kärblane (0)
19. august 2019
Scanpix

Loomaaia sõprade selts, muusikute fond PLMF ja loomaaed korraldavad loomaaias klassikakolmapäeva kontserdi.

21. augustil kell 19 esinevad tenor Oliver Kuusik ja pianist Tiina Kärblane. Sobiva ilma korral toimuvad kontserdid õues, sinna pääseb loomaaia piletiga. Piletikassad nii põhja- (Paldiski mnt 145) kui ka lääneväravas (Ehitajate tee 150) on avatud kuni kella 18-ni. Läänevärava iseteeninduskassast saab pileti osta ka hiljem.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.