"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Politsei saatis riigist välja neli prostituudina töötanud naist (0)
26. august 2019
Scanpix

Politsei saatis eelmise nädala lõpus riigist välja kolm Ukraina kodakondsusega naist ning ühe Venemaa kodakondsusega naise, kõik neli töötasid Eestis prostituutidena.

Eelmise nädala reedel lõpetasid Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnikud ennetähtaegselt kolme Ukraina kodaniku viisavaba lubatud viibimisaja ja lühendasid seda ühekordselt, edastas Põhja prefektuur. Naised töötasid Eestis ebaseaduslikult ja pakkus intiimteenuseid. Naistele koostati vabatahtlik lahkumisettekirjutus ning määrati sissesõidukeeld üheks aastaks.

Samal päeval tunnistasid Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnikud kehtetuks Venemaa kodaniku viisa. Naine pakkus Eestis intiimteenuseid. Talle koostati vabatahtlik lahkumisettekirjutus ning määrati sissesõidukeeld kuueks kuuks.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.