"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Kakumäel Flyboard show ja Smilersi esinemise lõpetas võimas Muinastulede lõke (0)
01. september 2019
Ilja Matusihis

"Muinastulede öö näol on tegemist ühe kauni traditsiooniga ning linnaosavalitsus otsustas sel korral toetada kohalike elanike endi korraldatud üritust Kakumäe rannas," ütles Haabersti linnaosa vanem Andre Hanimägi.

Laupäeval, 31. augustil süüdati Kakumäe rannas üks suur ja mitu väiksemat lõket, et üheskoos tähistada muinastulede ööd. Haabersti linnaosavalitsus koostöös Kakumäe Rahva Seltsi ja vabatahtlike abiga süütasid Kakumäe rannas ühe suure ja mitmed väiksemad lõkked, mille ääres sai istuda ning lõõtspilli saatel tuntuid rahvaviise kaasa laulda.

Vaata galeriid (32)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.