"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
GALERII! Paksus Margareetas paigaldati tähteksponaadi purjelaeva Triin mast (0)
02. september 2019
Albert Truuväärt

Täna, 2. septembril leidis aset pidulik sündmus, nimelt paigaldati tähteksponaadi purjelaeva Triin mast.

Triin on väärikas purjelaev, mis ehitati üle 80 aasta tagasi Saaremaal. Meremuuseumis on Triin eksponeeritud koos suure purjega, 2. septembrist on muuseumis püsti ka selle kauni laeva kõrge mast. Masti alla asetas Mereakadeemia rektor Roomet Leiger traditsioonilise meenemündi.

Vaata galeriid (23)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.