"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mupo patrullil oli esimesel koolipäeval käed-jalad tööd täis (0)
02. september 2019
MUPO

Seoses esimese koolipäevaga palus mupo transpordiametil jätta avatuks Viru tänava pollarid, et tarkusepäeval avaaktusele minejatel oleks õpetajatele lihtsam lilli kaasa osta. Esimesed ostjad olid kohal juba kella seitsmest hommikul, kuid põhiline ostjate tulv saabus kella üheksa paiku. Lilleostjate autode parkimisega oli patrullil käed-jalad tööd täis.

“Tagasiside lilleostjatelt oli väga positiivne – tänati, tunnustati, naeratati, kiideti,” oli mupo juhataja Aivar Toompere – otsusega Viru tänav avatuks jätta – väga rahul. Pollar jääb avatuks täna kella kaheni päeval.

Lisaks liikluse reguleerimisele Viru tänaval on mupo kuni koolinädala lõpuni suurendatud jõududega väljas koolide juures ja suurematel ristmikel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.