"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tele2 käivitab Harjumaal ja Tallinnas 181 uut tugijaama (0)
03. september 2019
Scanpix

Käesoleval aastal ehitab Tele2 Harjumaale ja Tallinnase 181 uut tugijaama, mille tulemusena jõuab piirkonna elanikeni veelgi parem mobiililevi ning kiire 4G internet.

Tele2 tehnoloogiaüksuse juhi Tanel Sarri sõnul investeerib ettevõte tänavu Eestis ligikaudu 3,2 miljonit eurot, et laiendada 4G levi suurema kasutusega piirkondades, luua siselahendusi uutesse keskustesse ning parandada levi suuremates linnades ja maanteedel.

Harju maakonna ja Tallinna linna selleaastaste võrguehitustööde fookuses on kiire 4G interneti leviala laiendamine ning mobiililevi täiustamine. Seega on tänu uutele tugijaamadele kiire 4g+ internet ja parem kõnelevi nüüd Lauluväljakul, Kelvingi külas ning Jüri, Tiskre, Kivila, Assaku, Saku, Kiili, Kose, Liikva, Tõdva ja Paldiski piirkonnas. Parem siselevi on aga näiteks Stockmanni keskuses, Rahvusooperis Estonia, Mustamäe Elamus Spas, Rahvusraamatukogus, Tondiraba hallis, Sõle spordikeskuses, Viimsi Spas ning Eesti Kunstiakadeemia hoones.

Veel selle aasta jooksul plaanitakse võrguehitustöödega jõuda ka Nõlvaku, Üksnurme, Valingu ja Karulaugu piirkonda ning Stroomi keskusesse, Viimsi äritaresse ja Synlabi keskusesse Veerennis.

Üle Eesti käivitab ettevõte sel aastal kokku üle 350 uue saatja, kattes 99% riigist 4G võrgu ning mobiilileviga. Erinevate suviste suurürituste telefoni- ja internetilevi täiustamisesse panustas mobiilioperaator ajutise liikuva tugijaama abil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.