"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Nõmmel avati tukkuva jaamaülema kuju (0)
08. september 2019
Mats Õun

Laupäeval avati Nõmme endise jaamahoone ees (Jaama 18) tukkuva jaamaülema skulptuur.

Linnaosavanema Grete Šillise sõnul pärineb tukkuva jaamaülema kuju idee Lembit Ontonilt. Kuju jaoks andis 36 000 eurot Nõmme linnaosa, kuid Nõmme koduloohuviliste koda on tänulik ka eraannetajate panuse eest. Skulptuur kujutab jaamahoone ees tukkuma jäänud jaamaülemat. Nõmme muuseumisse jääb planšett, mis tutvustab tukkuva jaamaülema kuju valmimist.

Vaata galeriid (49)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.