"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kaja Kallas: olulisel kohal on kliimat puudutavad seadused ja põlevkivienergeetika (1)
09. september 2019
Albert Truuväärt

"Oluline on eestikeelsele haridusele ülemineku arutelu ja kliimat puudutavad seadused, mida tuleks Eestis vastu võtta," loetles Reformierakonna esimees Kaja Kallas olulisi küsimusi eelseisvaks uueks hooajaks Riigikogus. 

 

Kallas tõi välja välja kaks mõtet presidendi kõnest, mis tema meelest on Eestile olulised. “Esiteks see, mis puudutab keskkonnapoliitikat ja kliimapoliitikat ning mida me ikkagi teeme põlevkivi ja energeetikaga,” rääkis Kallas. “Teine suur teema puudutab haridust – kas meie haridussüsteem vastab nendele väljakutsetele mis meie ees seisavad? Kas lapsed saavad hariduse, mis on tulevikule vastav?”

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

tinavalen123
10. sept. 2019 14:18
1."Esiteks ...... mida me ikkagi teeme põlevkivi ja energeetikaga"...... Mida teeme? Tuleb lõhkuda lõplikult, nagu põllumajandus sai lõhutud... 2." kas meie haridussüsteem vastab nendele väljakutsetele mis meie ees seisavad? Kas lapsed saavad hariduse, mis on tulevikule vastav?".... kas kellelgi selget nägemust sellest, mida tulevikus vajatakse? kõikide"politikanide" mõtlemine tuleviku kohta on piiratud nelja aastaga, ehk valimistest valimisteni