"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Rauno (35): kergliiklusteega jõuad palju kiiremini, kui autoga või bussiga (0)
14. september 2019
Dmitri Povilaitis

Mina sõidan tavaliselt Haaberstist Stroomi ranna poole ja sealt edasi Kakumäele.

Meeldib, et kergliiklusteega jõuad palju kiiremini, kui autoga või bussiga. Kahjuks meie ilmad on enamasti külmad, kuid suvel saab nautida mugavust ja kiirust. Olen jalgrattateega väga rahul, need on hästi valgustatud, laiad teed. Paraku meie liikluskultuur on suhteliselt madal ja eriti suvel juhtuvad tihti nö avariid ka kergliiklusteel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.