"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Laagna teed ületaval Pallasti sillal toimus avalöök kampaaniale Nelja Tuule ristirännak (0)
17. september 2019

Terve nädala vältel saab Lasnamäe tänavail ja parkides juua lõkkekohvi, saada kingiks helkureid ning tutvuda ettevõtmistega, kuhu kutsuvad lasnamäelasi siinsed luterliku kiriku liikmed koos sõpradega Venemaalt ja Soomest.

Plaanis on näiteks muusika- ja lauamänguõhtud kogudusetoas Pae 21, koristustalgud ajaloolise Nehatu koolimaja varemete alal Vormsi pargis, kohtumine külalistega Uuralist Laagna aias ning sügislaat, nukuteater ja kontsert Lindakivi kultuurikeskuses.

Iga päev kell 14 soovitakse linnaosale head palveketis Lasnamäe sildadel või tunneleis. Täpsem kava http://www.markuse.ee/nelja-tuule-ristirannaku-kava-16-22-09/

Mitmekesised tegevused on kokku võetud pealkirjaga Nelja Tuule ristirännak, sest igast ilmakaarest tulnud osavõtjaid soovivad teenida lasnamäelasi kristlikus vaimus. Ettevõtmiste peakorraldaja, Lasnamäe Püha Markuse koguduse partneriteks on Lasnamäe linnaosa valitsus ning MTÜ Lasnaidee.

Lasnamäe Püha Markuse kogudus alustas 2014. aasta detsembrist EELK Tallinna Püha Vaimu koguduse osana, kuid eesmärgiks on iseseisva luterliku koguduse asutamine Lasnamäe linnaosas. Koos käiakse Pae 21 ärimaja keldrikorrusel asuvas Pae palvekojas.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.