"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Laenu pakkunud kelmid tüssasid kannatanut ligi 30 000 euroga (0)
20. september 2019
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Suvel soovis tüssatud klient sõlmida ühe ettevõttega laenulepingut 35 000 euro saamiseks. Selleks kandis ta kolmele erinevale välismaisele kontole kokku 29 080 eurot, kuid laenu ei saanud.

Laenu pakkunud kelmid tüssasid Lääne-Virumaal elavat kannatanut ligi 30 000 euroga, vahendas BNS. 

Eile pöördus politseisse 45-aastane Vinni valla elanik, kes kurtis, ert suvel soovis ta sõlmida ühe ettevõttega laenulepingut 35 000 euro saamiseks. Selleks kandis ta kolmele erinevale välismaisele kontole kokku 29 080 eurot, kuid laenu ei saanud.

Ida prefektuuri teatel alustas politsei juhtunu asjus kriminaalmenetlust. 

Veebiavarustes toimetanud kelmide kohta sai politsei teate ka Ida-Virumaalt. Nimelt teatas 40-aastane Sillamäe elanik eile politseile, et augusti lõpus helistas talle tundmatu inimene ja pakkus alustada kauplemist e-börsil ja investeerida raha. Järgides tundmatu isiku juhiseid, maksis naine 2000 eurot. Vaatamata lubadustele, et maksja saab raha tagasi, ei ole ta oma raha tagasi saanud.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.