"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
VIDEO! Luisa Rõivas kutsub heategevuskontserdile "Tiigri tee" (0)
17. oktoober 2019
Heategevusliku kontserdi "Tiigri tee" meediapartner

Tallinnas Alexela kontserdimajas toimub 28. oktoobril heategevuskontsert "Tiigri tee", kus esinevad Ivo Linna, Heidy Tamme, Alen Veziko, Karl Madis, Sissi, Artjom Savitski, Uku Suviste, Ott Lepland, Hanna-Liina Võsa, Kaire Vilgats ja Luisa Rõivas.

Luisa Rõivas osaleb kontserdil sellepärast, et talle meeldib oma kolme lapsega väga käia Tallinna loomaaias. “Seal on väga palju toredaid ja armsaid loomi, kes on minu lastele hinge läinud. Loomulikult annan panuse selleks, et tiigritel oleks parem elu,” ütles ta.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.