"Praegune noorem põlvkond tunneb end liiga vabalt, teistega üldse ei arvestata. Ainult mina – mul on niimoodi mugav ja mind ei huvita, mis edasi saab."

Alicja Pajur, bussijuht
FOTOD ja VIDEO! Teatrifestival Kuldne Mask Eestis tähistab viieteistkümnendat sünnipäeva (0)
22. oktoober 2019
Ksenija Kurs

18.- 30.oktoobrini toimub Teatrifestival Kuldne Mask Eestis, mis sellel aastal tähistab oma 15. sünnipäeva. Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart võõrustas teismeikka jõudnud festivali kunstilisi autoreid Tallinna Raekojas.

Kuldne Mask on ambitsioonikas ja suurejooneline teatrisündmus, aga ka mainekas konkurss, mille raames jagatakse Kuldse Maski teatripreemiaid. Siiani on festivali etendustest osa saanud enam kui 79000 vaatajat.

Vaata galeriid (20)
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.